Samenwerking

Als kleine organisatie met een specifieke doelstelling is het belangrijk om samen te werken met andere organisaties die op dezelfde lijn zitten. Dit maakt de organisaties als geheel sterker, er kan gebruik worden gemaakt van elkaars expertise, contacten, en overhead. Tegelijkertijd kan iedere organisatie binnen de samenwerking juist daar opereren waar men duurzame en betrouwbare relaties heeft in de ontvangende landen, en dus sterk en efficiënt is.

Voor projekten in Azië wordt al jaren samengewerkt met Stichting Elim. Zij hebben betrouwbare partners in India, Thailand, Pakistan en op de Filippijnen. Zij richten zich op evangelisatie projekten, bijbelverspreiding, en inkomen genererende projekten. Vanuit Thailand wordt ook eerlijke koffie geïmporteerd, die in Nederland wordt verkocht aan particulieren en bijvoorbeeld kerken.

Voor projekten in Afrika wordt eveneens al jaren samengewerkt met Stichting OSM. Zij hebben betrouwbare partners in Sierra Leone, Liberia en Togo. Ook hier gaat het om evangelisatie projekten, bijbelverspreiding, opleiding van pastors en evangelisten, en humanitaire projekten opgezet via en vanuit het netwerk van pastors en kerken, met andere woorden ‘de kerk handen en voeten geven’: Scholen, medisch werk, waterprojekten, vrouwenprojekten, zorg voor weeskinderen en weduwen, noodhulp en economische projekten.